Musicplayer

What's happeningDate 17-12-2019 | Le Monde 4 Xmas  down
17-12-2019

 Le Monde Saxophones & Muziekhandel Dal Segno Sliedrecht organiseren dinsdag 17 december 2019 een Saxofoonworkshop met als thema: Le Monde 4 Xmas. 

Deze workshop staat onder leiding van Werner Geboers (internationaal solist en bekend als begeleider van o.a. René Froger) en is geschikt voor iedere saxofonist vanaf 3 jaar speelervaring, ongeacht wat voor saxofoon je bespeelt!!

Werner Geboers heeft een speciaal programma met kerstmuziek uitgewerkt waarmee alle belangrijke facetten van het saxofoonspel aan bod komen.
Naast onderwerpen als ademhaling, klank, techniek, en samenspel wordt tevens aandacht besteed aan bijvoorbeeld het voorbereiden van een solo, podium/examenvrees, rieten, mondstukken, en de keuze van een set-up.
De bladmuziek krijgt men vooraf ter voorbereiding toegestuurd.
Muziekhandel Dal Segno zal deze avond met een passende entourage, diverse hapjes en drankjes in de kerstsfeer verder aankleden.

Werner Geboers
Werner is geboren in het Noord-Limburgse Lommel (B), waar hij al zeer vroeg via vaderskant, de saxofoonmicrobe kreeg ingelepeld.
Op 9-jarige leeftijd blies hij zijn eerste noten en op 14-jarige leeftijd begon hij te studeren aan de muziekhumaniora van Hasselt met als optie saxofoon. Na zijn studies aan de kunsthumaniora ging het richting Leuven, waar hij, enigszins tegen zijn zin, klassieke saxofoon studeerde aan het Lemmensinstituut. Tijdens deze opleiding behaalde hij zijn Laureaats-en Meestergraadsdiploma saxofoon, optie klarinet en lichte muziek.

Deze klassieke studies bleken echter de ideale basis voor zijn latere saxofoonspel, aangezien het instrument, technisch, niet veel geheimen meer voor hem had. Na zijn studies in Leuven studeerde hij lichte muziek (pop, rock, jazz) bij de gebroeders Vandendriessche waar hij eindelijk zijn "ei" kwijt kon.

Momenteel is hij verbonden als docent saxofoon en popensemble aan de muziekhumaniora te Hasselt, als docent saxofoon/klarinet aan de muziekacademie te Beringen en als docent saxofoon jazz en lichte muziek in diezelfde academie.
Daarnaast is hij een veelgevraagde gastdocent op de Jeugd en Muziekkampen te Brussel en is hij dirigent van de K.H. Sint-Laurentius te Bocholt. Als uitvoerend musicus was hij verbonden aan verschillende formaties, zowel in het klassieke als het lichtere genre, waaronder: het BRT-Filharmonisch orkest en The Golden Bigband.

Werner maakte, gedurende 8 jaar, deel uit van de vaste begeleidingsband van Gunther Neefs en verzorgde concerten met o.a.: Toots Thielemans, Lee Towers, Johny Logan, Ben Kramer, Paul Michiels, Will Tura, Sandra Kim, Jo Lemaire, Helmut Lotti, en The Gibson Brothers.
Momenteel maakt hij deel uit van The Very Bigband, is hij de vaste saxofonist van de formatie achter René Froger en is hij een veel gevraagde gastmuzikant.

Voor meer informatie over Werner Geboers, kijk op www.studiowerre.be.
Aanvang van Le Monde 4 Xmas is 19.00 uur, locatie is Muziekhandel Dal Segno, Leeghwaterstraat 46-47, 3364 AE Sliedrecht, Nederland.

Het inschrijfgeld voor deze workshop bedraagt slechts € 15,-.

Klik hier om je direct aan te melden.

 

|wproSelectionStart||wproSelectionEnd|
 

Home | About B.I.N./E.M.C. | Contact | Newsletter | Log in | Oscreative webdesign |