Musicplayer

Back  Le Monde Artists - Werner Geboers

About
Werner Geboers


Werner Geboers?
Werner is geboren in het Noord-Limburgse Lommel (B), waar hij al zeer vroeg via vaderskant, de saxofoonmicrobe kreeg ingelepeld.?Op 9-jarige leeftijd blies hij zijn eerste noten en op 14-jarige leeftijd begon hij te studeren aan de muziekhumaniora van Hasselt met als optie saxofoon. Na zijn studies aan de kunsthumaniora ging het richting Leuven, waar hij, enigszins tegen zijn zin, klassieke saxofoon studeerde aan het Lemmensinstituut. Tijdens deze opleiding behaalde hij zijn Laureaats-en Meestergraadsdiploma saxofoon, optie klarinet en lichte muziek. ?Deze klassieke studies bleken echter de ideale basis voor zijn latere saxofoonspel, aangezien het instrument, technisch, niet veel geheimen meer voor hem had. Na zijn studies in Leuven studeerde hij lichte muziek (pop, rock, jazz) bij de gebroeders Vandendriessche waar hij eindelijk zijn "ei" kwijt kon.
Achteraf heeft hij ook nog een opleiding muziekproducer gevolgd en heeft hij ondertussen zijn eigen opnamestudio opgericht. (www.studiowerre.be).
 
Momenteel is hij actief als projectcoördinator van Musart, de muziekhumaniora te Hasselt. In deze dagopleiding voor aankomend muzikaal talent heeft hij de dagelijkse leiding in handen. Daarnaast geeft hij nog enkele uren les op de academie voor Muziek,Woord en Dans te Beringen en is hij dirigent van de K.H. Sint-Laurentius te Bocholt. Hiermee worden jaarlijks een aantal nationale en internationale artiesten begeleid.
Ook de opnamestudio draait op volle toeren. Tal van cd’s werden hier reeds opgenomen en geproduceerd.
Als uitvoerend musicus was hij actief met verschillende formaties, zowel in het klassieke als het lichtere genre, waaronder: het BRT-Filharmonisch orkest en The Golden Bisband. ?Werner maakte, gedurende 8 jaar, deel uit van de vaste begeleidingsband van Gunther Neefs en verzorgde concerten met o.a.: Toots Thielemans, Lee Towers, Johny Logan, Ben Kramer, Paul Michiels, Will Tura, Sandra Kim, Jo Lemaire, Helmut Lotti, Katrina &The Waves, The Magic Platters, Clouseau, The Fortunes, The Three Degrees, The Gibson Brothers en vele anderen…?
Concerten in Curaçao, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Nederland, Portugal Frankrijk,…
Momenteel is hij de vaste saxofonist van de formatie achter René Froger, de Lou Roman band, en is hij een veel gevraagde gastmuzikant in zeer diverse bands en orkesten.
Als fervente Le Monde speler geeft hij ook bij regelmaat workshops voor dit saxofoonmerk.
Voor meer informatie over Werner Geboers, kijk op www.studiowerre.be

LINKS


Website: http://www.wernergeboers.be

E-mail: werner.geboers@pandora.be

Music: Playlist

Instruments:

- Soprano Saxophone: Saxello Le Monde
- Alto Saxophone: Le Monde Universal Model
- Tenor Saxophone: Le Monde Universal Model


Home | About B.I.N./E.M.C. | Contact | Newsletter | Log in | Oscreative webdesign |